Ovaj tip garažnih vrata je namenjen onima, koji ne zahtevaju toplotnu izolaciju, a ipak žele na garažu estetska, funkcionalna vrata po najjeftinijim cenama.
Imaju sve karakteristike modernih garažnih vrata, kao što su široka lepeza boja i imitacija drveta, mogu se automatizovati, mogu imati mala pešačka vrata kao i prozore. Ono što ih čini privlačnim je njihova jeftina cena čak i kod proizvodnje na pojedinačnu meru.
Naša kiper vrata se proizvode 100% u našim pogonima od pocinkovanog, i galvanizovanog materijala, sa dvostrukom zaštitom od korozije, koje se potom plastificira na bilo koju boju po RAL skali.
Osnovna boja je BELA RAL9010.
Najčešći dezen je sa vertikalnim rebrima, u svakih 100mm, ali isti se može naručiti sa rebrima vodoravno. Minimalna visina je od 1900mm dok maksimalne mere se kreću do 3500 mm širine i do 2500 mm visine.

Kipujuća vrata se jednostavno mogu ugraditi u sam otvor ili iza otvora. U prvom slučaju širina prolaza se smanjuje sa 250 mm i visina sa 70 mm, dok u drugom slučaju širina prolaza se smanjuje sa svega 130 mm a visina sa 10 mm.


Bela (osnovna boja)

Zlatni Hrast

Bela sa malim vratima

Farbana po RAL skali

© 2017 Brinmetal D.O.O All Rights Reserved. Designed By Brindesign